Vacature Zelfstandig secretarieel medewerker / officemanager

Vacature Zelfstandig secretarieel medewerker / officemanager

 

De functie

Als zelfstandig secretarieel medewerker/ officemanager wil je samen met ons kleine team de kar trekken.

Je hebt een afwisselende en uitdagende parttime functie voor ca 28 -32 uur per week.

De werkdagen en werktijden worden in onderling overleg vastgesteld, waarbij de donderdag in ieder geval een vaste werkdag zal zijn.

Je zult je dagen vullen met vaste werkzaamheden, maar ook met taken die tussendoor (ad hoc) opgepakt moeten worden op zowel administratief, organisatorisch als huishoudelijk gebied.

 

Functie-eisen en competenties

 • Je stelt je graag dienstverlenend op.
 • Je werkt secuur en hebt een hands on mentaliteit.
 • Je kunt snel schakelen en bent in staat om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden.
 • Je stelt je er voor open om mee te denken in bedrijfsprocessen.
 • Je kunt je goed staande houden binnen een soms hectische en drukke werkomgeving waarbij informatie continue kan wijzigen.
 • Je kunt goed overweg met Microsoft Office en bent snel thuis in andere automatiseringsprogramma’s.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en omdat B.K.C. veel projecten in Duitsland draait, is beheersing van de Duitse taal (in woord en geschrift) een must. Vermeld je dit in je sollicitatie?
 • Je hebt minimaal MBO niveau of werkervaring op gelijk niveau. Starters zijn ook van harte welkom om te solliciteren!

 

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Dit is wat je bij B.K.C. gaat doen:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie en draagt zorg voor het beantwoorden van de telefoon en ontvangst van bezoek.
 • Je verzorgt de administratieve afhandeling bij inname van groen.
 • Je neemt de verantwoordelijkheid op je voor secretariële ondersteuning, zoals het voorbereiden van vergaderingen, notuleren en het bewaken van gemaakte afspraken.
 • Je houdt ons bestand van klant -en relatiegegevens actueel en zorgt ervoor dat planning en vrije dagen van de projectmedewerkers worden verwerkt in onze agenda.
 • Je draagt zorg voor het relatieonderhoud, denk hierbij aan het versturen van verjaardagskaarten en relatiegeschenken.
 • Jij zorgt ervoor dat je collega’s goed hun werk kunnen uitvoeren en houdt daarvoor toezicht op de kantoorartikelen en besteld deze bij indien nodig.
 • Elke donderdag wordt met collega’s gezamenlijk geluncht. Hiervoor bestel je de boodschappen en zorg je ervoor dat de lunch tijdig klaarstaat, zodat iedereen gezellig kan aanschuiven.
 • Ook behoren licht huishoudelijke taken tot je werkzaamheden, zoals het dagelijks in- en uitpakken van de vaatwasser en het verzorgen van onze kantoorplanten.
 • En moet er eens een leuke bijeenkomst georganiseerd worden? Dan draai je ook daar je hand niet voor om.

 

Kortom, een afwisselende functie waarin je je collega’s ontlast en eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt. Je verricht voorkomende hand- en spandiensten waar gewenst én daar waar jij mogelijkheden ziet. Denk hierbij aan het bieden van ondersteuning bij facturatie controle en uren- en projectadministratie, (ondersteuning bij) de organisatie van trainingen en opleidingen. Ook het plaatsen van nieuwsberichten op onze website behoort tot de mogelijkheden.

 

De organisatie

B.K.C. BV  is gespecialiseerd in boomverzorging, groen en milieu en duurzaam ondernemen. Inmiddels zijn wij een begrip in de wereld van de boomverzorging en hebben wij vanuit Zevenaar ons werkterrein weten uit te breiden naar onder andere Duitsland. Als bedrijf met een no-nonsense mentaliteit werkt B.K.C. graag aan nieuwe initiatieven en zet zich dagelijks in voor een vertrouwde en duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Wij voeren opdrachten uit voor zowel gemeenten, de rijksoverheid, bedrijven en instellingen als de particuliere sector en de diversiteit aan werkzaamheden zorgt voor een afwisselende en uitdagende functie. Werkprocessen binnen B.K.C. zijn continue in beweging, momenteel wordt bijvoorbeeld gewerkt aan de automatisering van onze processen projectadministratie en boekhouding. Een leerzaam proces, waarbij voor jou misschien ook een rol is weggelegd?

 

Wat biedt B.K.C.?

 • Een afwisselende functie binnen een klein team.
 • Na gebleken geschiktheid en gelijkblijvend werkaanbod ligt een baan voor onbepaalde tijd binnen de mogelijkheden.
 • Indien de mogelijkheden binnen B.K.C. hiertoe bestaan en jouw competenties hierbij aansluiten, is het mogelijk in de toekomst je verder te ontwikkelen binnen de organisatie richting financiële en/of projectadministratie.
 • B.K.C. werkt volgens de CAO Bos en Natuur. Een kilometervergoeding behoort tot de arbeidsvoorwaarden en je zult gaan deelnemen aan de pensioenregeling van BPL Pensioen

 

Plezier in je werk is voor jou belangrijk, je krijgt dan ook de ruimte om jouw ambities waar te maken en eventueel te groeien binnen de organisatie.

Continuïteit is voor B.K.C. belangrijk. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

 

Vragen over deze vacature of functie? Onze collega Darja Angenent helpt je graag verder. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer 0316-740777 of per email via d.angenent@bkcbv.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.