Team

TEAM

 

Bij BKC geloven we dat werknemers het meest gelukkig zijn als ze de vrijheid krijgen zich te ontplooien. Wij zijn stuk voor stuk trots op iedereen die bij ons werkt. Met ons vaste kantoorteam zorgen we ervoor dat alles op het werkveld en voor de ZZP-er goed verloopt.

Altijd met nieuwe ideeën in zijn hoofd houdt Fred heel wat ballen tegelijk omhoog. Na al die jaren is hij nog steeds het meest in zijn sas als hij die nieuwe opdracht voor de scherpste prijs binnenhaalt. Zijn uitdaging is continu nieuwe innovatieve ideeën uitwerken tot succesvolle projecten. Zijn motto: gewoon doen!
Met Mirjam, zijn vrouw en geweten, gaat hij het liefst op reis.

Fred Hakvoort

CEO

Meestal onderweg is Hannes projectleider en voornamelijk in Duitsland te vinden. Hij leidt de grote projecten en zorgt ervoor dat deze gestroomlijnd verlopen.

Hannes Hakvoort

Projectleider

Al jarenlang in trouwe dienst, zorgt Hilde er met hart en ziel voor dat alle financien geordend zijn. Haar grootste hobby is de hulphond en inmiddels hebben we al meerdere honden mogen verwelkomen op kantoor.

Hilde Assink

Financieel manager

Gestructureerd maakt Iris offertes op en houdt ze in de gaten welke nieuwe inschrijvingen er zijn. Bel je naar kantoor? Dan is de kans groot dat je haar aan de telefoon hebt.
Naast haar werk tennist ze graag en is ze vastbesloten de volgende competitie te winnen.

Iris Huisman-Kaal

Directie-secretaresse

Als er een factuur binnenkomt is Tineke het eerste aanspreekpunt. Daarnaast zorgt zij ervoor dat alle certificaten en de CO2-verklaring tiptop in orde zijn.
Tussen de bedrijven door laat ze grappige filmpjes en foto's zien van haar twee kinderen, haar grootste trots.

Tineke Blom

Financieel assistent

Binnengehaald voor de innovatieve projecten specifiek, doet Karlijn daarnaast ook alle communicatie. Wanneer je ergens iets leest of BKC op een beurs ziet, is dat van haar hand. Trots vertelt ze daarnaast graag over haar nieuwste naaiproject.

Karlijn Driessen

Communicatie

Andere mensen

 

Naast de vaste werknemers wordt het kantoor vaak platgelopen door onze ZZP-ers en externe adviseurs.

WIE – WAT