Boomverzorging

Boomverzorging van wortel tot kroon

Als boomspecialist verzorgen wij de boom van wortel tot kroon, met kennis van zaken en met respect voor de seizoenen en de specifieke eigenschappen van de boom. BKC verzorgt bomen in alle levensfasen. Zo kunnen wij met de juiste ingrepen ook in de aftakelingsfase het definitief verwijderen van de boom nog heel lang uitstellen. Bomen zijn de longen van de wereld. Ze ‘ademen’ CO2 in en produceren zuurstof. In een stedelijke omgeving hebben ze een duidelijk esthetische functie die vraagt om nauwlettende zorg. BKC biedt deze boomverzorging en geeft daarnaast helder advies.

Ervaren boomspecialist nodig of een partner voor onderhoud of verwijdering?

Met onze VTA (Visual Tree Assessment) inspecties controleert BKC de boom op gebreken die de veiligheid kunnen ondermijnen. De geconstateerde afwijkingen worden in overzichtelijke rapportages verwerkt en de eventuele risico’s worden vastgesteld. Uiteraard worden de mogelijkheden om de situatie te verbeteren besproken.

Diensten met een gecertificeerde kwaliteit!

BKC staat voor een totaal onderhoud. Onze diensten bestaan uit groenvoorziening, boomverzorging en milieudiensten,  zoals gras maaien, bomen snoeien, boomveiligheidscontrole, -onderzoek en –advies en het (ver)planten en kappen van bomen  Wij beschikken over vakkundige medewerkers, modern materiaal én alle benodigde certificaten en onderscheidingen (NEN-EN-ISO 9001, NEN-EN-ISO 14001, CO2-prestatieladder en VCA**). Tevens zijn we gecertificeerd European Tree Worker en met respect voor de natuur kunnen wij volgens de gedragscode ‘Zorgvuldig Handelen Flora en Faunawet’  werkzaamheden voorbereiden en uitvoeren.

 

Onze diensten

De diensten van BKC bestaan uit groenvoorziening, boomverzorging en milieudiensten. Een kleine greep uit onze activiteiten:

  • Gras maaien
  • Bomen snoeien
  • Boomveiligheidscontrole, -onderzoek en -advies
  • (Ver)planten van bomen
  • Bomen kappen

 

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.