BKC sponsort Smiling Hospital Charity Gala

22 feb BKC sponsort Smiling Hospital Charity Gala

Voor de zevende keer werd het Smiling Hospital Charity Gala georganiseerd in Boedapest, Hongarije. En met groot succes. In totaal is er 5.794.050 HUF opgehaald, wat gelijk staat aan €18.780. Het thema dit jaar was ‘Sound of Music’ en er werden meerdere muzikale optredens gegeven, waaronder een kinderkoor dat ‘Do-Re-Mi’ ten gehore bracht.

 

Smiling Hospital Charity Gala met als thema 'Sound of Music'

Smiling Hospital Charity Gala met als thema ‘Sound of Music’

BKC topsponsor gala
BKC heeft dit gala mede gesponsord. Zo heeft BKC een tafel gekocht op de avond, meerdere loten gekocht bij de Tombola en tijdens de veiling heeft BKC de meeste biedingen gewonnen. Daarnaast heeft Mirjam Hakvoort 50 keer haar nieuwe boek, Het Heksje Raldali, ter beschikking gesteld aan de stichting. Een topavond dus, voor zowel BKC als de Smiling Hospital Foundation.

 

Hannes bij het Smiling Hospital Charity Gala

Hannes bij het Smiling Hospital Charity Gala

 

Happiness Helps Recovery
De Smiling Hospital Foundation is een stichting opgericht in 2004 in Boedapest. Doel van de stichting is om – voornamelijk – zieke kinderen een opkikker te geven wanneer zij in het ziekenhuis liggen. Dit helpt bij het herstelproces. Zo komen er onder andere muzikanten, goochelaars, poppenspelers en andere artiesten bij de kinderen op bezoek.
Een ander doel is het financieren van medische instrumenten en het verbeteren van de omgeving van de ziekenhuizen.

Voor meer informatie over de Smiling Hospital Foundation, klik hier.